ПЪРВОТО И ЕДИНСТВЕНО

БИО ИЗПЛАКВАНЕ

НА УСТАТА В СВЕТА.

КЪДЕТО И ДА ОТИДЕШ,

КЪДЕТО И ДА СИ.

ЗАЩО СЕ РОДИ XYNTRUS™?

В резултат на пандемията на коронавирус SARS-CoV-2 се отчита особено значение на намаляването на вирусния товар в устата, тъй като това е основният път за заразяване чрез аерозолите, които отделяме, докато говорим или кашляме.
Устата се счита за входна и изходна врата за вируса и сама по себе си е високорисков фактор за развитието на коронавирусната болест (COVID-19) поради наличието на ACE2 рецептори. Вирусният товар е пряко свързан с тежестта на заболяването.

КАКВО Е XYNTRUS™?

Това е първото и единствено био изплакване в света, което чрез своята иновативна и патентована формула предлага висок капацитет за елиминиране на грам-положителни и грам-отрицателни бактерии в устната кухина и за инактивиране на липидната обвивка на вируси като SARS-CoV-2 , херпес симплекс тип 1, N1H1 и др. в устата/слюнката. Xyntrus™ притежава иновативната EBE Technology™ за биокапсулиране на молекули и ензими, собственост на лабораторията Brix USA LLC. Компонентите на Xyntrus™ и EBE Technology™ намаляват вирусния товар в устната кухина с ефективност над 99,99% според научни изследвания, проведени в престижни университети и научноизследователски центрове в Аржентина, Колумбия и Испания. Понижаването на вирусния товар намалява риска от разпространението на вирусни или бактериални заболявания. Биокапсулирания D-лимонен с ексклузивна EBE Technology™, етерични масла и цетилпиридиниев хлорид, наред с други естествени компоненти, образуват високоефективна и мощна защита срещу вируси и бактерии с фосфолипидна обвивка, осигурявайки ефективност до 5 часа.

АНОСМИЯ ПОРАДИ COVID-19

Един от основните симптоми след заразяване с COVID-19 е аносмия (загуба на обоняние). Това явление се проявява в първите дни след като вирусът навлезе в тялото ни през устата или през носа и може да продължи до 6 месеца.

В допълнение към своята изключителна EBE Technology™, Xyntrus™ е разработен със специфични аромати от теста на Университета на Пенсилвания, включително евкалипт и лимон. Тези аромати позволяват бърз и ефективен тест срещу евентуална загуба на обоняние.

EBE TECHNOLOGY™

Биотехнология от последно поколение за биокапсулиране на молекули и ензими, патентована от Brix USA LLC, която позволява различни химически или естествени съединения да се поставят във водна среда, предлагайки безопасност и ефикасност на свойствата, съответстващи на всеки компонент.

С EBE Technology™, свойствата на компонентите на нашите различни продукти увеличават експоненциално техните свойства и им предоставят селективност, в зависимост от компонента.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Общи условия за ползване.
I Accept
Xyntrus вода за уста

XYNTRUS 500 ml

Version: Classic Familiar

Дози: 50

Вкус: Мента

XYNTRUS KIDS 500 ml

Version: Classic KIDS Familiar

Дози: 50

Вкус: Ягода

Xyntrus монодози вода за уста

XYNTRUS Монодоза 10 ml

Version: Classic Familiar

Дози: 25

Вкус: Мента

XYNTRUS KIDS Монодоза 10 ml

Version: KIDS Familiar

Дози: 25

Вкус: Ягода

XYNTRUS stick pack 10 ml

Version: Classic Familiar

Дози: 100

Вкус: Мента

Abbreviations
* A Isodine  Laboratorio Bussie.
† Noncommercial mouthwash donated by Laboratorio Brix Medical Science.
‡ Noncommercial mouthwash donated by Laboratorio Brix Medical Science.
§  Noncommercial mouthwash donated by Laboratorio Brix Medical Science.
** B Perio-Aid  Laboratorio Dentaid.
†† C Listerine  Zero Alcohol. Johnson & Johnson.
‡‡ G Scope  Procter & Gamble.
§§ H Xyntrus  Laboratorio Brix Medical Science.
*** E Plax  Colgate.
††† D Periogard  Colgate.
‡‡‡ F Clorhexol  Laboratorios Farpag.

*Модел на приложения миханизъм на действие на разтворите за вода за уста върху вирусната обвивка.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ