For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Общи условия за ползване.
I Accept
Novacare паста за зъби от естествени съставки - Gestor Cosmetics

Novacare Microsilver Classic

натурална профилактична паста за зъби с микро сребро

Комбинацията от чисти естествени съставки от най-високо качество (NATRUE сертификат) и високо ефективно микро сребро прави пастата за зъби Novacare толкова уникална!

Научните изследвания показват, че микро среброто действа директно на местата, където бактериитe причиняват най-често срещаните зъбни заболявания като кариес, кървене от венците и болезнени възпаления.

Доказаният дългосрочен ефект защитава вашите зъби до 14 часа след измиване.

Клиничните проучвания с Microsilber показват 3-кратно профилактично действие срещу бактериален гингивит, периодонтит и кариес.

Novacare Microsilver Repair

натурална изграждаща паста за зъби, възстановява емайла със зеолит и хидроксилапатит

Природният минерален комплекс с хидроксилапатит и калций, спомага за реминерализацията на емайла и предпазва от появата на кариес.

Комбинацията от Алое Вера и Куркума притежава силно противовъзпалително и антибактериално действие.

Антикариогенната сила на ксилитола подобрява перфектната защита срещу кариес.

Пастата за зъби Novacare Microsilber-Repair със Зеолит подпомага реминерализацията на повредената емайлова и дентинова повърхност.

Пастата за зъби съдържа изцяло естествени съставки, отговарящи на стандарт за натурални продукти.

Novacare паста за зъби със зеолит от Gestor Cosmetics
Novacare паста за зъби със зеолит от Gestor Cosmetics

Novacare Microsilver Repair

натурална изграждаща паста за зъби, възстановява емайла със зеолит и хидроксилапатит

Природният минерален комплекс с хидроксилапатит и калций, спомага за реминерализацията на емайла и предпазва от появата на кариес.

Комбинацията от Алое Вера и Куркума притежава силно противовъзпалително и антибактериално действие.

Антикариогенната сила на ксилитола подобрява перфектната защита срещу кариес.

Пастата за зъби Novacare Microsilber-Repair със Зеолит подпомага реминерализацията на повредената емайлова и дентинова повърхност.

Пастата за зъби съдържа изцяло естествени съставки, отговарящи на стандарт за натурални продукти.

Novacare детска четка за зъби със сребро от Gestor Cosmetics

Novacare детска четка за зъби със сребро

Тайната е в мекотата. Особеност на детската четка за зъби Novacare в допълнение към среброто е със сигурност специално разработените ултра меки влакна.

Със своята мекота и форма тя предпазва, дори и при по-силно натискане, от микро наранявания. По този начин защитава максимално силно чувствителните детски венци. Затова употребата на детската четка за зъби Novacare е подходяща още от първия зъб и не причинява болка при миене.

Novacare универсален накрайник за електрическа четка за зъби със сребро

Използването на сребърна технология в универсалните четки на Novacare, гарантират естествената чистота на вашата четка, където бактериите нямат шанс! Справят се с плаката три пъти по-ефикастно.

Чувствителните влакна на накрайниците Novacare комбинират аспектите на абсолютната чистота в устата с изключителна издържливост на влакната. По този начин цялостното впечатление е за перфектно качество на почистване.

от Gestor Cosmetics
от Gestor Cosmetics

Novacare универсален накрайник за електрическа четка за зъби със сребро

 Универсалните четки на Novacare, гарантират чрез използването на доказаната сребърна технология естествената чистота на вашата четка, където бактериите нямат шанс! Справя се с плаката три пъти по-ефикастно

Чувствителните влакна на накрайниците Novacare комбинират аспектите на абсолютната чистота в устата с изключителна издържливост на влакната, като по този начин цялостното впечатление е за перфектно качество на почистване.

Novacarе ParoProtect от Gestor Cosmetics

Novacarе ParoProtect

подпомага и поддържа естественото състояние на устната лигавицата

 Какво е общото между инфекциите на гърлото и пародонтита? И в двата случая патогенни микроорганизми се заселват по-лесно в нарушената бариера на лигавицата.

Какво се случва, когато патогенни микроорганизми полепнат по наранената лигавица? Лигавицата се раздразва, зачервява и възпалява.

Представете си, че можете да подсилите лигавицата си така, че тези бактерии да се закрепват по-трудно.

Този ефект се подпомага от ParoProtect. Той укрепва естествената структура на лигавицата и успокоява възпалителните процеси.

Парапробиотикът MiMLh5 в съчетание с хиалуроновата киселина подсилва Вашата лигавица и я покрива със защитен слой.

Специален pH-буфер регулира нивото на pH в естествения диапазон.

Novacarе Mundholz

Произведена в Германия от местен дървен материал и 97% растителни суровини!

По-добро усещане за почистване още от първата употреба! По-добро почистване на интерденталното пространство благодарение на двуслойната структура на влакната. Нежно и ефективно почистване благодарение до ултра фини влакна. Доказаната технология нa влакната със сребро или активен въглен и злато, Novacare гарантира отлично почистване с перфектни резултати в дългосрочен план и оптимална защита на зъбите и венците.

БЛАГОДАРИМ ВИ! С тази четка за зъби допринасяте за опазването на околната среда: Дръжката е направена от дърво от месни гори в Германия и органична пластмаса произведени от естествени, възобновяеми суровини. Благодарение на тези специални екологично устойчиви материали, Novacare-Mundholz може да се използва по-дълго време от нормалните четки за зъби, спестявайки ресурси и CO2.

НАЙ-ДОБРОТО ЗА МОЕТО ЗДРАВЕ, НАЙ-ДОБРОТО ЗА НАШАТА ОКОЛНА СРЕДА.

novacare mundholz четки за зъби органични съставки
Novacare eстествени продукти за устна хигиенa, използващи златото и среброто от Gestor Cosmetics

Мнения на доволни клиенти

Здравейте, казвам се Таня! Препоръчвам с две ръце детските четки за зъби novacare.

Те са страхотни! Една от най-добрите инвестиции за оралната хигиена на моето дете. Една покупка, която всеки един трябва да направи и съм убедена, че няма да сгреши, защо съм сигурна – ще изложа моите доводи с малко предистория по-долу.

Закупих детската четка Novacare, когато детето ми беше на около годинка. Не бях чувала нищо за марката, просто видях четките в една аптека и предизвикаха интереса ми. Взех брошури, дълго се чудих дали да взема от тази четка, но така или иначе нашата беше за подмяна и реших да опитам. Не съм и сгрешила. Детето си миеше зъбите с желание, със ставането  осочваше четката и пастата. Усещах, че му е приятна, сякаш контактът четка – зъби по време на миене беше различен. И така доста дълго време използвахме четката, докато не настъпи момент, в който трябваше да се разделим с нея, с цел подмяна. Реших да взема същата, дори не бях погледнала каква марка е – четка като четка би казал всеки скептичен човек. А аз бих успорила думите му. Потърсих я в някои от по-големите аптеки, но не я открих. Затова реших да проверя и в интернет, там я намерих и почти без да се замисля щях да я поръчам, но мъжът ми ме спря защото трябвало да плащаме и доставка. Съгласих се с него. Купих една обикновена детска четка за зъби на цена от порядъка на 3.00лв. Започнахме да мием зъбките, но детето се дърпаше, усещаше дискомфорт, дори започна да не иска да си мие зъбите, буташе ми ръката, бягаше. Отидох до друга аптека с тайната надежда да открия ,,нашата четка”, но отново ударих на камък. От там ми препоръчаха известна марка ( елгидиум) на цена от 8.00лв. Взех я, но отново същата работа. Влакната бяха някак по-изкуствени, четкащата глава по-малка, но иначе имаше привлекателен външен вид и май само това. Михме повече от 2 месеца с тези четки и един ден забелязах как в основата на зъбките започва да жълтее, а с Novacare не беше така. Затова на своя глава, без да се замисля веднага поръчах от четката. Точно заради описаното по-горе смея да твърдя, че от четка до четка има разлика.

И отново си признавам, че това е една от най-смислените, най-ползотворни и най-правилни покупки, които съм направила и които вие също можете да направите. Дръжката на четката е с красив и същевременно изчистен дизайн, както и удобна. Власинките са повече отколкото на другите четки, обхващат по-голяма площ, измиването е в пъти по-приятно, по-лесно и по-бързо. Щастлива съм, че открих тези четки, бих ги препоръчала на всеки, но също така знам, че и не всеки би си купил, защото тъжната истина е, че по-голяма част от българското общество се отнася с пренебрежение към оралната хигиена. А аз за вбъдеще ще се постарая да си поръчам и семеен комплект и вярвам, че ще остана 100% доволна.

Благодаря.

Таня
Novacare - Gestor Cosmetics

За Novacare

Ние, основателите, отидохме в училище, научихме нещо стойностно и накрая поехме кариера както в областта на медицинската техника, така и в топ мениджмънта на по-големите компании. Рано или късно всички ние осъзнахме, независимо един от друг, че няма нищо по-добро от използването на природните ресурси и огромния им потенциал, който ни е предоставен, за упражняването на честен и устойчив бизнес за благото на живота. Записите в историята за златото и среброто датират от Парацелз и осигуряват в продължение на векове изобилие от знания и опит, които често се забравят.

NC_Microscop

Технологията

Златото и среброто като супер колоиди са резултат от изследванията, които са успели да развият благородните дарове на природата във висококачествени и полезни продукти. Ние не се задоволяваме с колоида от благородни метали, а сме разработили уникален производствен процес през годините на тестване. Ние отхвърляме категорично производството с аматьорски устройства и несъществуващи експертни познания, тъй като по този начин не може да бъде гарантирано постоянно качество в производството. Както и много дезинформиращите и неправилно интерпретирани, до страховити слухове за сребърните колоиди, които винаги обезсърчават заинтересованите от реални решения в нашето общество.