Gestor Cosmetics

Gestor Cosmetics предоставя на своите клиенти продукти изцяло в хармония с природата в лицето на производителите Novacare и Nano-b – четки и пасти за зъби от най-високо качество, които ще подобрят вашето здраве и самочувствие. Защото красотата започва с грижата за здравето.

Тук ще откриете водещи марки в денталната медицина, с богат опит и познание в областта на стоматологията, както и иновативния дентален продукт, който ще промени коренно третирането на кариесите Brix3000.

В нашия сайт ще намерите също полезни съвети, препоръки и проучвания относно кое би било най-добре за вашата устна хигиена, която е пряко свързана и с вашето общо здравно състояние. Защото нашата компания следва мотото си:

Търси – Проучи – Презентирай

Търсим

Богатството на ресурси, технологии и иновации предлагат безкрайни възможности за производители от цял свят да творят. Ние не спираме да търсим тези, които са достоини да са част от портфолиото ни.

Мотото на Гестор Козметикс - търси

Проучваме

Сред огромното разнообразие от продукти без компромиси подбираме онези с най-високи качества и доказани с положителен ефект върху най-ценното което имаме – НАШЕТО ЗДРАВЕ

Мотото на Гестор Козметикс - проучи

Презентираме

Повече от всякога сме изправени пред изпитанието да купуваме продукти без да сме запознати с техните качества. Наша мисия е да продаваме продуктите си след като образоваме клиентите си.

Мотото на Гестор Козметикс - презентирай

Знанията и опита в крайна сметка ни отведоха до продукти, разработени с най-висока степен на отговорност за пазарна зрялост. Изминатият до сега път ни изпълва с радост и благодарност за безбройните положителни отзиви от клиенти и партньори.

Екипът на Gestor Cosmetics