Gestor Cosmetics

Gestor Comsetics предоставя на своите клиенти продукти изцяло в хармония с природата в лицето на производителите Novacare и Nano-b – четки и пасти за зъби от най-високо качество, които ще подобрят вашето здраве и самочувствие. Защото красотата започва с грижата за здравето.

Тук ще откриете водещи марки в денталната медицина, с богат опит и познание в областта на стоматологията, както и иновативния дентален продукт, който ще промени коренно третирането на кариесите – Brix3000.

В нашият сайт ще откриете полезни съвети, препоръки и проучвания относно кое би било най-добре за вашата устна хигиена, която е пряко свързана и с вашето общо здравно състояние. Защото нашата компания следва мотото си: „Търси – Проучи – Презентирай“!

Търсим

Богатството на ресурси, технологии и иновации предлагат безкрайни възможности за производители от цял свят да творят. Ние не спираме да търсим тези, които са достоини да са част от портфолиото ни.

Gestor Cosmetics Search

Проучваме

Сред огромното разнообразие от продукти без компромиси подбираме онези с най-високи качества и доказани с положителен ефект върху най-ценното което имаме – НАШЕТО ЗДРАВЕ

Gestor Cosmetics Research

Презентираме

Повече от всякога сме изправени пред изпитанието да купуваме продукти без да сме запознати с техните качества. Наша мисия е да продаваме продуктите си след като образоваме клиентите си.

Gestor Cosmetics презентация

Знанията и опита в крайна сметка ни отведоха до продукти, разработени с най-висока степен на отговорност за пазарна зрялост. Изминатия до сега път ни изпълва с радост и благодарност за безбройните положителни отзиви от клиенти и партньори.

Екипа на Gestor Cosmetics